Zinātnes centrs VIZIUM aicina piedalīties erudīcijas spēlē “Es pazīstu Latviju”

Zinātnes centrs VIZIUM aicina piedalīties erudīcijas spēlē “Es pazīstu Latviju”

Zinātnes centrs VIZIUM aicina piedalīties erudīcijas spēlē “Es pazīstu Latviju”

Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 104. gadadienu, 18. novembrī Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina ikvienu interesentu ģimenes un draugu lokā iepazīt Latviju un pārbaudīt savas zināšanas erudīcijas spēlē “Es pazīstu Latviju”.

Par godu Latvijas dzimšanas dienai, Zinātnes centrs VIZIUM ir izveidojis erudīcijas spēli “Es pazīstu Latviju”, kurā ģimenes un draugu lokā būs iespēja iepazīt Latvijas kultūru, dabu un vēsturi, kā arī pārbaudīt savas zināšanas un sacensties ar citām komandām, atbildot uz visdažādākajiem erudīcijas jautājumiem. Piedalīties erudīcijas spēlē aicināti gan lieli, gan mazi -  šī būs lieliska iespēja uzzināt kaut ko jaunu par Latviju un nostiprināt jau esošās zināšanas!

Erudīcijas spēle norisināsies 18. novembrī plkst. 13:00; 15:00 un 17:00, dodot iespēju katram izvēlēties sev piemērotāko laiku. Interesenti aicināti ierasties jebkādā sastāvā, jo nepieciešamības gadījumā tiks sadalīti vienlīdzīgās 3 – 5 dalībnieku komandās. Lai piešķirtu spēlei azartu, VIZIUM parūpējies arī par pārsteigumu balvām uzvarētājiem. 

Biļetes uz erudīcijas spēli iespējams iegādāties zinātnes centra kasē vai VIZIUM mājaslapā. Maksa par dalību ir pēc ierastā darbnīcu cenrāža, kas apskatāms šeit: www.vizium.lv/tickets. Plašāka informācija pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: info@vizium.lv

Latvijas Valsts svētkos zinātnes centrs VIZIUM būs atvērts ierastajā darba laikā: 

  • 18. novembrī 10:00 – 19:00;
  • 19. novembrī 10:00 – 19:00;
  • 20. novembrī 10:00 – 17:00.