VIZIUM - vieta, kur tehnoloģijas māca, iedvesmo un iepriecina

Zinātnes centrs VIZIUM aicina uz mistisko tēlu salidojumu “HaloVIZIUM” pasākumā

Ventspils zinātnes centrs Visu svēto dienas priekšvakarā aicina lielus un mazus mošķus pulcēties VIZIUM foajē, kur pasākumā “HaloVIZIUM” jautrās raganiņas izaicinās apmeklētājus pārbaudīt savu radošumu un atraktivitāti dažādās tematiskās Halovīna aktivitātēs. Dalība pasākumā ir bez maksas!

Tematiskais pasākums skolēniem un ģimenēm “HaloVIZIUM” norisināsies 31. oktobrī plkst. 14.00 – 18.00 zinātnes centra VIZIUM foajē.

“HaloVIZIUM” apmeklētājiem būs iespēja paveikt dažādus VIZIUM raganiņu izaicinājumus: “Iekustiņi Halovīnu”, “HeliKaspers”, “Paslēptais spociņš”, “Raganas pusdienas” un ne tikai! Piedāvātās aktivitātes ļaus radoši izpausties, radot mistisku tēlus un jautri pavadot laiku kopā ar citiem mošķiem.  Tāpat raganiņas pārsteigs apmeklētājus ar dažādiem burvju trikiem.

Zinātnes centra raganiņas priecāsies, ja ikviens apmeklētājs ļausies savai iztēlei un uz pasākumu ieradīsies kā burvis, spoks, raganiņa vai cits mistisks tēls, kopā radot īstu mošķu svētku atmosfēru!

Plašāka informācija par VIZIUM aktualitātēm pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: info@vizium.lv, VIZIUM sociālajos tīkos (@viziumventspils), kā arī mājaslapā www.vizium.lv.

Informējam, ka zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.